Despre noi

Prezentare BIO SUPPLY DEVELOPMENT Romania

Tot ce trebuie sa stiti despre Compania noastra.
Bio Supply
Bio Supply
Bio Supply
Bio Supply
Bio Supply ISO Bio Supply ISO


BIO SUPPLY DEVELOPMENT este o companie cu capital privat românesc, care activează pe piața echipamentelor de diagnostic din anul 2004. Furnizăm reactivi, echipamente, consumabile și servicii tehnice pentru laboratoare de biologie moleculară și de imunologie. Inițial, expertiza noastră s-a aplicat în domeniul produselor de laborator, și anume reprezentanță, import, distribuție, consultanță și service. Portofoliul nostru de produse s-a extins în mod constant, ajungând la un pachet complet care cuprinde o gamă largă de produse și accesorii pentru laboratoare de biologie moleculară, teste rapide și consumabile.

BIO SUPPLY DEVELOPMENT este distribuitor în România pentru: Inno-Train Diagnostik GmbH - Germania, Immucor Lifecodes - SUA, BioFire Defense (Biodefense), Implen - Germania, Primer Design UK, Biotype Germania, Thermofisher ebioscience SUA, Labnet International UK, Hygiena International - UK, Bioplastics Olanda si ofera o gama variata de teste medicale de diagnostic pentru HLA (antigenul leucocitar uman), Banca de Sânge si Laboratoare de coagulare.

Bio Supply ISO Bio Supply ISO


Aplicând o politică bazată pe înalta calitate a produselor și serviciilor, precum și flexibilitate în satisfacerea nevoilor clienților, compania a ajuns să acopere întregul teritoriu al țării, atât în ceea ce privește serviciile de vânzare, cât și serviciile post-vânzare, având clienți în spitale de stat, facultăți de medicină și laboratoare de cercetare, laboratoare medicale particulare și clinici private.

Compania noastră distribuie diverse produse în domeniul HLA, grupe de sânge, diagnostic genetic uman și biodefense. În plus, distribuim o gamă completă de produse pentru Life Science. Suntem certificați ISO 9001:2015. Vă invităm să parcurgeți diferitele secțiuni ale paginii noastre de internet.

Clienti multumiti
Ore de munca
Proiecte
Cesti de Cafea

Ne puteti contacta la +40.721.626421 sau prin Email office@biosupply.ro